3 tips til valg af det helt rigtige webhotel!

Du eller din virksomhed, har fomentlig lige fået udarbejder jeres egen hjemmeside eller webshop. Næst step er at finde det perfekte webhotel, der dækker jeres behov, til den rigtige pris. Derfor vil jeg i dette indlæg, give 3 tips, til hvordan du eller din virksomhed kan vælge det rette webhotel til din eller jeres hjemmeside, baseret på; Pris, Valg af teknologi samt kundeservice og support.

Prisen

Som ofte med mange andre produkter, hænger pris og kvalitet også sammen indenfor beslutninger om webhoteller. Prisen varierer naturligvis fra udbyder til udbyder, men de fleste steder ligger omkostningerne på et webhotel per måned, ofte mellem ni til tyve kroner, eksklusiv oprettelse nogle steder. Til trods for, at der er mange discount udbydere på markedet, som leverer rigtig gode webhoteller, der kan vise sig, at være bedre end de dyrere alternativer alt efter behov, kan det ikke altid betale sig, at vælge den billigste udbyder man kan finde. Det er derfor væsentligt at man nøje overvejer, hvilke behov man har – Find det hos Netsite 

Når du så endelig har fundet et webhotel, kan det ofte betale sig at søge på Google efter rabatkoder, her kan man gøre sig gode fund såsom tre måneders gratis hosting, på den måde kan du få et allerede billigt webhotel endnu billigere.

Valg af teknologi

Valg af webhotel i henhold til teknologi, er ligeså essentielt som selve prisen. Webhotellet skal nemlig passe til den teknologi din hjemmeside driver. Der findes to former for teknologier som enten er Microsofts .NET eller Open Source PHP og mySQL. Alt efter, hvad din hjemmeside er bygget op med, så er det væsentligt at webhotellet understøtter de teknologiske krav.

Når du vælger webhotel, så er det vigtigt, at du vælger et webhotel, som rent faktisk passer til den teknologi der driver din hjemmeside. Altså, skal du ved hjemmeside bygget op med .NET, vælge et .NET webhotel, og tilsvarende PHP og MySQL webhotel, hvis din hjemmeside er bygget op med disse teknologier.

Hvis du bruger Content Management Systemerne WordPress, Prestashop eller Joomla, vil teknologierne være PHP og MySQL, som du skal vælge webhotel ud fra. Desuden kan du med fordel finde et webhotel, som tilbyder en-kliks installationer, da det vil gøre opsættelsen af hjemmeside langt nemmere, når først webhotellet er på plads.

Kundeservice og support

En sidste ting, du eller din virksomhed, bør have med i tankerne, er om webhosting udbyderen tilbyder service og support udover. Enkelte webhoteller er bedre til support og hjælpe dig end andre, hvilket er væsentligt, hvis du ikke er særlig IT-kyndig – Find det her

Håber følgende indlæg har været med til at hjælpe dig eller jer i jeres beslutning. Jeg vil meget gerne høre om jeres erfaringer med valg af webhoteller, eller hvis i har nogle spørgsmål, i kommentarfeltet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

*
*
Website