Dating online

For nylig besluttede jeg mig for at intensivere jagten på den perfekte mand. Nok har jeg et afklaret forhold til min tidligere mand og vores fælles børn, men jeg savner lidt at have en bedste ven ved hånden altid – med alt hvad det nu indebærer. Jeg indledte min jagt på en række vidt forskellige danske datingsites, for at blive klogere på, hvor jeg i sidste ende skal oprette mig som bruger. Her kan du læse hvad jeg fandt ud af…

Er Danmarks største også Danmarks bedste?

Morten Wagner og hans slæng af Viborg-playboys stiftede Danmarks første datingsite dating.dk i 1998. I dag har dating.dk over 530.000 danske brugere, hvilket må siges at være ganske imponerende, vores lands totale indbyggerantal taget i betragtning. Det gør samtidig dating.dk til Danmarks suverænt største datingsite, men betyder det nu også at det er det bedste? For mit vedkommende desværre ikke, for klientellet er simpelthen for blandet og ungt. Hvis jeg var 25 og havde mod på at prøve en masse forskellige dates, var dating.dk derimod helt perfekt.

Jeg fandt min gyldne mellemvej!

Længere nede på siden kan du læse mine… erfaringer med niche-datingsites. Det var spændende at prøve, men jeg endte nu altså med at finde min gyldne mellemvej på et mere bredt site. Det endelige valgt faldt på netdate.dk – hvorfor kan du se herunder:

  • Det rette klientel – Selvom netdate.dk kun har cirka halvt så mange brugere som dating.dk (ca. 330.000), er denne side domineret af de ’eftertragtede’ voksne singler, som er attraktive for mig.
  • Et spændende community – Jeg hverken den store blogger eller poet, men på netdate.dk har jeg mulighed for at prøve begge dele helt gratis. I forummet er der altid gang i debatten.
  • Dating Match der virker – De siger selv at det er Danmarks bedste, men det eneste jeg ved er, at netdate.dk’s dating match virker for mig. Jeg har endnu ikke fundet den eneste ene, men til gengæld en masse spændende nye mennesker.

Et PLUS-medlemskab på netdate.dk koster 83 kroner om måneden og er stærkt anbefalet. Det giver fuld adgang til siden og en følelse af frihed, idet man pludselig er fri for ’roadblocks’ og opfordringer til profil-update overalt.

Niche-datingsites – Et kapitel helt for sig

Mit endelige valg faldt som sagt på et af de store danske datingsites, men der findes som bekendt også en række mere niche-specifikke af slagsen, rundt omkring i hjørnerne af det danske internet. Nogle er fagspecifikke, andre regulære sex-datingsites. Jeg prøvede lidt af det hele, og er i den proces blevet meget klogere på mine egne behov og præferencer. Visse ting har de fleste niche-datingsites dog til fælles. Jeg har lavet en lille liste nedenfor:

  • Lavt brugerantal – Nicher appellerer selvfølgelig smallere end sites uden specifikke niche-tilhørsforhold.
  • Højere brugerinvolvering – De fleste nichesites appellerer til en specifik fritidsinteresse, og der er derfor ofte godt gang i debatten og chatten på disse sites
  • Sværere at komme ind – De fleste niche-datingsites drives på hobbybasis, og er derfor ikke direkte afhængige af indtægt fra plus-medlemskaber. Derfor er det også tit sværere at komme ind på disse sider, fordi stifterne værner om siden og dens klientel.

Er du parat til dit eget dating-eventyr?

Jeg har fundet ’lykken’ igennem dating på netdate.dk, og opfordrer i samme åndedrag alle til at gøre det samme. De 83 kroner månedligt, jeg betaler for et vip-medlemskab hos netdate.dk, får jeg mange gange igen i ’social valuta’. Er du over 50? Så prøv senior dating.

Prøv dating før din nabo – Hvis han ikke allerede er i gang!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

*
*
Website