Ecco-støvler

Hvis du er på udkig efter et par gode støvler til dig selv eller børnene, bør du helt sikkert svinge forbi den nærmest skobutik som sælger Ecco-sko. Det danske tøjmærke var ikke alene det første i verden til at bruge tryk i sålerne som branding, men er også et af verdens mest populære brands indenfor flotte sko, der er designet til at være oprigtigt gode at gå i. Ecco-støvler er for mange den gyldne mellemvej mellem grimme ’ergonomi-sko’ og flotte men mindre komfortable modesko, og det har vist sig at være en god hest at ride på for Ecco.

Støvler til alle

Ecco producerer støvler til både mænd, kvinder og børn, og er især kendt for sidstnævnte – børnemodellerne med Gore-Tex. Ecco-støvler er super gode til børnene fordi de er smart designet, og fordi du som forældre kan være sikker på at kvaliteten er i orden, uden at skulle bekymre dig for om dit barn nu også kan lide at gå i støvlerne efter I er kommet hjem fra skobutikken. Det er et faktum at Ecco-støvler er blandt de absolut mest solgte støvler herhjemme, så mon ikke I også vil elske det komfortable danske vinterfodtøj?

Børnemodeller uden dikkedarer

Udvalget indenfor Ecco-støvler er meget bredt og fordelt på forskellige modeller til drenge og piger, som dog sjældent adskiller sig så meget fra hinanden som man ser det fra andre brands. Det er for eksempel svært at finde et par lyserøde Ecco-støvler, men det er på en måde også charmen ved det populære skobrand. Det handler om indhold mere end om form, så længe det altså ikke gælder pasformen – for den skulle skam være helt i orden. Mine egne børn har med få undtagelser altid haft Ecco-støvler til vinter, og det skyldes simpelthen at jeg på trods af at have været en del par igennem efterhånden, ikke har fundet mærkbare fejl på nogen modeller. Støvlerne er simpelthen produceret nøjagtigt så godt, at de ikke går i stykker ved almindelig brug.

Kvalitetsforskellen er prisforskellen værd

Nogen vil mene at det er en selvfølge, men når man først har oplevet kvalitetsforskellen på Ecco-støvler og andre billigere vinterstøvler, forstår man hvad jeg mener. Det er meget vigtigt for mig at mine børn har ordentligt fodtøj som ikke skader deres fødder i den udviklingsproces de er i, og det vil jeg gerne bruge lidt ekstra penge på. Det betyder dog ikke at Ecco-støvler er meget dyre, blot at de som regel koster lidt mere end tilsvarende støvler fra mindre kendte brands som ikke benytter sig af det kendte og patenterede teknologier som Gore-Tex. Se også udvalget af støvler her. Eller udvalget af Ecco her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

*
*
Website