Find en DJ til at sætte gang i festen!

Vi ved alle, at man hurtig kan peppe en fest op med en god omgang lækkert musik, og helst hvis der ikke er en reklamepause som ved gratis brug af Spotify. Dette især til større arrangementer såsom voksenfester, firmafester, brylluper, ungdomsfester, gymnasiefester eller under de gymnasiestuderendes tur i studentervogn. Her vil det være fordelagtigt at begunstige jeres fest med en DJ, der er perfekt til det pågældende arrangement.

Hvordan finder og vælger man så den perfekte DJ til bryllup, DJ til voksenfest eller anden arrangement? Det vil jeg prøve at hjælpe jer med, ved at liste en række punkter, som kan være værd for jer at overveje i jeres søgen.

GENREKRAV OG MUSIKØNSKER

Først og fremmest skal du naturligvis overveje om DJ til bryllupsfesten eller anden arrangement, kan se sig i jeres ønsker til valg af musik. Det er din fest og din musiksmag, som DJ til festen skal forholde sig til. Dog har DJ’s ligesom alle andre deres primære musikalske genre, hvorfor det er væsentligt at høre, om det er de kendte sange eller mere ukendte indie numre, som de vil improviserer sig med, blandt de ønskede numre til den formelle fest.

Til større arrangementer, såsom hvor man har DJ til voksenfest, ungdomsfest eller andre mere uformelle fester, er det meget normalt at man kan efterkomme med musikønsker under arrangementets forløb, men det er væsentligt at forhøre sig med den pågældende DJ, så der ikke vil opstå kontroverser som vil spolere arrangementet. Derfor kategoriseres DJs også ofte i 3 kategorier, henholdsvis allround DJs, ungdoms DJs og voksen DJs – Find din DJ til bryllup hos Dansk DJ Service

DJ til bryllupsfest og voksenfester

Når du bestiller en DJ til bryllup, DJ til julefrokost eller DJ til firmafest eller anden formel fest, er det ikke kun musikken, og naturligvis prisen, som bør spille en stor rolle. Det kan muligvis være, at du leder efter en toastmaster, men fortvivl ikke her, for de fleste DJ’s ser det at være toastmaster som en del af jobbet. Det er dog altid en god igen at foretage sine forehåndregler, for at forsikre sig i, at man har fundet den type DJ toastmaster man ønsker, og som man føler sig tryg i at overlade festen og de tilhørende gæster.

Ydermere er det også væsentligt, at DJ’en bruger professionelt udstyr, der passer til dit arrangement. For en DJ til bryllup, DJ til Julefrokost eller DJ til Firmafest, vil det eksempelvist være fedt med mikrofon og en smuk loungebelysning, som giver festen en ekstra hyggelig forudsætning for at blive en succes og noget som din familie, kollegaer eller venner vil se tilbage på med et stort smil.

Jeg håber at følgende tips vil hjælpe dig eller jer i planlægningen af det musikalske til jeres kommende fest,  og jeg hører meget gerne om jeres erfaringer i kommentarfeltet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

*
*
Website