Forbrugslån

Hej kære læsere – i denne artikel skal vi se nærmere på såkaldte forbrugslån. Står du og mangler penge nu og her, så kan du ofte få finansieret dine behov gennem sådanne lån. Forbrugslån er som ordet indikeret gearet mod forbrug og er da også markant anderledes end traditionelle lån til hus, bil og så videre. Uanset om du har brug for hurtige penge til en rejse jorden rundt, til en ny sej motorcykel eller til et nyt køkken, så er det som regel via disse lån, at du kan rejse den nødvendige kapital. Derudover, til forskel fra traditionelle hus- og billån, så er forbrugslånsmarkedet ikke domineret af banker, men fortrinsvis af private låneinstitutioner.
Fordelene ved forbrugslån

Den måske største fordel ved denne låneform er, at det som oftest er utroligt let at få lånet realiseret. I modsætning til banker, så spørger de private låneinstitutioner dig ikke om, hvad du skal bruge pengene på. Ligeledes, så gransker de ikke din privatøkonomi nær så tæt som bankerne, og de kræver ikke, at du stiller noget som garanti – fx din bil eller hus – for dit lån.

I tillæg hertil så er forbrugsbaserede lån karaktiseret ved, at du får din ansøgning og din første udbetaling gennemført meget hurtigt. Ofte så vil din låneansøgning blive afgjort indenfor få timer med den konsekvens, at du kan forvente at modtage lånebeløbet i løbet af ganske få dage.

Ulemper ved forbrugslån

Den primære ulempe ved forbrugslånsordninger er, at de som regel opererer med en langt højere tilbagebetalingsrente end traditionelle hus- og billån. Derudover, så husk at læse lånekontrakten grundigt igennem før du underskriver den, så du kan opdage eventuelle gebyrer i forbindelse med dit lån.

Tænk en ekstra gang før du optager et nyt lån

Forbrugslån kan være en god ting, i og med at det gør os i stand til at købe de ting, som vi rigtig gerne vil have. Imidlertid så skal du også huske på, at forbrugslåneordninger er dyre, og at du til syvende sidst vil ende med at betale langt mere tilbage, end det som du oprindelig fik. Derfor gør du også klogt i at overveje en ekstra gang, om du virkelig behøver dette lån.

Så frem du har besluttet, at du faktisk har brug for dette lån, så tag lidt ekstra tid til at researche markedet og finde det bedste tilbud. Tilbuddene på lån varierer kraftigt fra låneinstitution til låneinstitution og med lidt tålmodighed fra din side, bør du være i stand til at finde et tilbud, som i sidste ende vil spare dig en masse penge.

Læs også: http://www.laannemt.dk/forbrugslaan.html

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

*
*
Website