Genbrugte bærbare computere

Ofte er er det prisen på den bærbare computer, som er afgørende for, hvad man vælger, og desværre vælger man ofte en ringere kvalitet end man egentlig har lyst til, fordi pengene ikke lige er der. IT er forholdsvist dyrt i Danmark, og mange vælger derfor den billigere model.

Refurb har løsningen på de pengemæssige problemer, da de sælger (gen) brugte computere til omkring det halve af nyprisen, og samtidig giver de samme 2 års garanti, som på en helt ny computer. Computerne er brugt, men er stadig i en rigtig fin kvalitet. Refurb har den perfekte løsning til dem, der ikke har råd til det allernyeste, men stadig har brug for en god kvalitets computer, som opfylder deres individuelle behov.

En professionel bærbar har mange fordele

Når valget af en ny computer er mellem en bærbar og en stationær computer, så er det oftest den bærbare der vælges. Det er efterhånden blevet ganske naturligt, at vælge den bærbare frem for den stationære computer, alene fordi den kan tages med overalt, og så at sige ikke er afhængig af tid og sted, men kan fungere i stort set alle setups. Den bærbare computer er en af de mest geniale opfindelser, og har for længst overgået den stationære computer både i popularitet, men også i design og funktionalitet.

Der findes helt sikkert nogle virkelig gode stationære, og for mange firmaer er det også udmærket at have stationære computere, når arbejdet udføres på stedet, og ikke behøver at være mobilt og fleksibelt. Det kan også være en fordel med en stationær, når der skal udføres meget krævende opgaver som fx arbejde med tung grafik, video etc.

Men den bærbare giver en frihed både i det private og i arbejdet, som ikke har været kendt tidligere. Med det trådløse internet og med online fildeling og online administrering af stort set alt, så er den bærbare blevet et uundværligt arbejdsredskab og en tro følgesvend for det moderne menneske.

Hos Refurb sælges professionelle laptops, og det betyder, at computeren har været tænkt til firmabrug, og dermed er designet til at kunne holde 5-6 år i stedet for 2-3 år.

Du kan se computerne her: refurb’s bærbare computere.

Bærbar frem for stationær

Hvilke fordele er der ved en bærbar computer frem for en stationær? En bærbar er handy, den er nem at transportere, den er fleksibel og ikke mindst kompatibel med stort set det samme computer tilbehør, som en stationær er.

Den er multifunktionel, i det den kan bruges til alt lige fra simple ting, som at skrive mails og lave tekstbehandling til mere avancerede opgaver, som at at designe arkitektur og programmere software. Den kan bruges til at se film og streame TV, samt at spille computerspil.

Derudover er det lige så nemt at tilslutte en mus, et tastatur eller en ekstern skærm til en bærbar, som til en stationær, og den kan hurtigt kobles fra igen, når man skal af sted på farten. En bærbar kan bruges overalt, og der er næsten ingen grænser for hvor.

Den er ideel til skolen og studiet, til et job med skiftende lokaliteter og til den mobile person, som bevæger sig fra rum til rum i huset. Den er absolut perfekt til haven, til sommerhuset og at tage med på ferie. Den bærbare er i dag så veludviklet i dens funktionalitet og har en større kapacitet og ydeevne end nogensinde før, og er for det moderne og mobile menneske, derfor klart at foretrække frem for den stationære.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

*
*
Website