Gode råd til at finde en dygtig murer i København

Mange der har brug for en god murermester, er altid på jagt enten efter det billigste tilbud, eller den man kommunikerer bedst med. Alle frygter at man har fået fat i en klamhugger, der har lovet guld og grønne skove, men ikke kan overholde det aftalte.

Hvis du leder efter en god murer, så har jeg et par gode råd du kan benytte i den søgen.

Jagten på den gode murer

Første skridt i processen – søg online. Gå på Google og skriv f.eks. Murer København og pluk de murer ud, som du ønsker at kontakte.

Næste skridt er at få to eller tre af de udvalgte murere ud og kigge på det murerarbejde, du ønsker udført. Notér gerne hvad de forskellige murere mener der skal gøres, og få dem derefter hver især til at sende et skriftligt tilbud til dig.

Tredje skridt du skal gøre, er at træffe en beslutning ud fra din mavefornemmelse. Hold de skriftlige tilbud op imod hinanden. Ønsker du at gå efter det billigste tilbud, eller ønsker du at gå efter den murer, du kommunikerede bedst med.

Stadig i tvivl om hvem du skal vælge?

Beslutningen kan være svær, for det billigste tilbud kan ende med at blive en dyr beslutning, hvis du får fat i den forkerte håndværker.

Brug denne teknik til at finde andres mening og oplevelse omkring den murer du har sat dig for at vælge.

Gå på Google igen og søg på murerfirmaet, f.eks.:
• Firmanavn +forum
• Firmanavn +debat

Google vil finde alle de steder, hvor murerfirmaet optræder i hhv. foums og debatindlæg. Så har andre benyttet sig af den murer, du ønsker at vælge, og skrevet om deres dårlige eller gode erfaring med håndværkeren, så vil du finde det på den måde.

Dette kan ofte munde ud i, at du får valgt den helt rette murer til opgaven.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

*
*
Website