Hurtige lån

I denne artikel vil jeg kigge lidt nærmere på hurtige lån, og hvordan du kan finde en ordning, som kan levere det ønskede lånebeløb, og som samtidig ikke har alt for dyre tilbagebetalingsbetingelser. Markedet er fyldt med gode og mindre gode lånetilbud, så det er vigtigt, at du tager dig tid til at finde og købe et lån, som din økonomi kan håndtere.Få et lån i banken
Den første og umiddelbart mest nærliggende løsning er at gå ned i din lokale bank og spørge om et lån. Den helt store fordel ved et banklån er, at de som regel vil give dig den billigste låneordning med de laveste renter, som du overhovedet vil være i stand til at finde.

Problemet er imidlertid her, at bankerne sammenlignet med fra før den finansielle krise i 2008 er blevet mere kritiske med hensyn til, hvem de låner penge ud til. For dig betyder det, at de for det første vil spørge ind til, hvad du skal bruge pengene til. For det andet vil de helt sikkert også have en redegørelse for, hvorvidt du er i stand til at betale lånet tilbage. I tillæg hertil så kan du også risikere, at banken vil have, at du stiller noget som garanti – dit hus eller bil for eksempel – før de giver dig dit hurtige lån. Endelig er processen i banken en smule langsom, hvilket går imod dit ønske om at få nogle hurtige penge.

Find hurtige lån på internettet

Alternativet til din lokale bank er at finde lånemuligheder på internettet. Sammenlignet med banken er processen meget hurtigt, og du kan ofte få pengene den samme dag, som du opretter lånet. I tillæg hertil spørger disse online låneinstitutioner ikke om, hvad du skal bruge pengene til, og de kræver ikke, at du stiller noget som garanti.

Ulempen ved disse online lån er imidlertid, at de er langt dyrere end lån i bank. Både pga. en lang række forskellige gebyrer og pga. væsentligt højere renter end lån optaget i banken.

Tænk dig godt om før du optager hurtige lån

Konklusionen på dette må være, at du skal tænke dig godt om, før du optager et hurtigt lån. Dette gælder især for lån optaget på internettet, hvor du ganske vist får pengene meget hurtigt, men også vil ende med at skulle betale meget mere tilbage end dit oprindelige lån. Alt dette taget i betragtning, vil jeg anbefale, at du gør to ting. For det første bør du overveje, om du virkelig behøver det her hurtige lån. Og får det andet, hvis du virkelig har brug for et lån, så tag et smut forbi din bank og hør, hvad de kan gøre for dig.

Henvisninger: http://www.laannemt.dk/

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

*
*
Website