ID Voks

ID Voks er en af de mest populære herre voksprodukter på det danske marked og det har de efterhånden været i en årrække. Men det er ikke kun drenge/mænd der kan benytte produkter fra ID Hair, flere og flere piger/kvinder benytter sig af ID voksen, som også er ideel til piger med kort hår.

Selvom ID voks er et meget kendt brand og strengt populære, er det stadig en billig voks – De forskellige varianter kan købes for kun lidt over 100 kr. og er ofte på tilbud til omkring 80 kr. Sammenlignet med andre high-end voksmærker er det klart i den lave ende. Flere af de dyre mærker koster omkring 2-300 kr.

Uden parabener

I disse dage hvor sundhed spiller en stor rolle og hvor unødvendige stoffer er et fyord, er det naturligvis ganske glædeligt at ID voks kommer helt uden parabener! Voksen indeholder altså ingen skadelige stoffer.

De forskellige typer af ID hair voks

ID Hair Extreme Titanium

Extreme Titanium er Danmarks mest solgte voks, voksen er kendetegnet ved at den har et fantastisk hold og er den voks i ID serien, der har det kraftigste hold. Til sammenligning har Extreme Titanium fire gange så godt hold som Hard Gold.

ID Hair Hard Gold

Danmarks næstbedst sælgende voks hedder Hard Gold og er også fra ID Hair. Denne voks giver et rigtigt godt hold, men gør ikke håret stift, det er derfor muligt at forme håret og rette frisuren til i løbet af dagen, for det bedste look. Dit hår får et lækkert shiny look med Hard Gold, som endda er vandopløseligt, det kræves ikke at man vasker sit hår adskillige gange for at få vasket voksen ud af håret. Tværtimod glider det lige så let ud, når du skyller det under bruseren.

Dusty Bronze

Dusty Bronze fra ID har et kraftigt hold, men ikke at sammenligne med hverken Hard Gold eller Extreme Titanium, med Dusty Bronze får du et kraftigt hold og voksen er som skabt til fint hår. Denne voks giver et mere mat look, hvorimod de to ovenstående giver et mere fedtet/vådt look.

Hvor kan man købe ID Voks?

http://ezzence.dk/maerker/idhair.html

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

*
*
Website