Når de unge flytter hjemmefra

For mange unge er det spændende at skulle flytte hjemmefra og starte deres eget liv. En vigtig del i den process er, at få indrettet en bolig, som de kan kalde for deres hjem.

Det er sjovt at komme ud og kigge på møbler og drømme om hvordan, man gerne vil have sin nye bolig til at se ud. Man kan bruge lang tid på at tænke over hvordan, man kan give den et personlig præg, så den reflekterer, hvem man er, og så man føler, at et er ens eget hjem. Det er nogle vigtige overvejelser at have med sig, når man flytter ud hjemmefra.

Gør det nye hjem til dit eget

Men sandheden er, at selvom du indretter din bolig rigtig lækkert, gør den flot og attraktiv, og selvom du endda skulle finde på at bruge sjove farver og placere specielle genstande i din indretning, så vil den stadig ikke føles som dit eget hjem, før der er nogle minder i boligen.

Minder gør ny bolig hjemlig

Minderne kan du enten vente på at du får skabt med tiden. Sådan er der mange, som vælger at gøre, Efter nogle måneder vil boligen ikke længere føles så fremmed, og du vil have oplevet mange ting og opbygget en hverdag i boligen, som gør, at du føler, at det nu er dit hjem. Men hvis du alligevel gerne vil kunne skyde genvej og spring nogle af de første måneder over, hvor boligen kan virke følelseskold og tom, så prøv at tænk i hvordan, du kan få nogle af dine gamle minder bragt med ind i boligens indretning.

Brug billeder og fotos

Et godt tip er billeder. Men for mange unge er det ikke længere så moderne eller så sejt at have små billedrammer stående med motiver fra barndommen – især ikke for drengene, når de skal have deres venner på besøg. Men hvis man alligevel har et par fotos, som man gerne vil have med sig ind i sit nye hjem, så overvej at send dem ind til Garant og få fremkaldt dine fotos på lærred. Et billede af familien fra sidste års sommerferie ser pludselig meget bedre og meget sejere ud, når det blæses op i størrelsen og f.eks. bliver fremkaldt på et 1,6 x 0,8 meter stort lærred. Så er det pludselig ikke pinligt at have familiebilledet hængende fremme, men imponerende og stilet. Jeg fandt tippet om lærredsbilleder her.

Lærredfotos kan fjerne støj i hjemmet

Fordelen ved at fremkalde sit foto på lærred frem for på papir er også, at hvis et papirfoto skal i en glasramme, er glasset med ti lat forværre rummets akustik, hvorimod fotos på lærreder kan fåes i støjdæmpende udgaver, så de f.eks. kan suge og dæmpe lyd fra trafik på gaden, fly der flyver over huset osv. Det giver en dejlig og behagelig stemning i hjemmet.

Så slå flere fluer med et smæk og gør den nye bolig meget mere hjemlig med et par billeder, hvor der er knyttet nogle god minder til, og få dem fremkaldt på lærred, så de samtidig kan se top moderne ud og forbedre lyden i boligen.
Hvis du er interesseret i flere tips til, hvordan du kan gøre en bolig mere personlig, så kan du læse mere ved at klikke her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

*
*
Website