Ny karriere med stylist uddannelse

Jeg har tidligere blogget meget om hud og hår, fordi jeg går meget op i mit udseende. Nu har jeg endelig taget skridtet videre og meldt mig til en stylist uddannelse hos Stylewise, som ejes af Tini Owild, en af Danmarks mest kendte stylister.

Grunden til, at jeg valgte netop Stylewise skyldes, at jeg havde set Owilds navn poppe frem mange gange på de sociale medier. Hun er åbenbart guru indenfor sit fag og har mange års erfaring i styling af erhvervsledere, skuespillere, sangere og folketingsmedlemmer. Jeg havde snakket med mine forældre om muligheden for at tage en uddannelse hos hende, men da pengene er lidt små, var jeg lidt rådvild om, hvad jeg skulle gøre. Heldigvis har jeg nogle super skønne forældre, der er meget støttende, som fik overbevist mig om, at uddannelsen er hele investeringen værd, hvis det er den vej, jeg vil.

Jeg har derfor sparet lidt op de sidste par måneder (det er blevet en del efterhånden), og her juleaftenen havde min famillie lagt en lille pakke under træet med et pengetilskud til uddannelsen, hvilket betyder, at jeg nu har tilmeldt mig stylist uddannelsen. Jeg er help oppe at ringe, og jeg kan næsten ikke få armene ned igen af bare glæde.

På uddannelsen får jeg ikke kun coachingredskaberne til at kunne stille fremtidige kunder de rigtige spørgsmål, men jeg kommer forhåbentlig også til at lære strategien bag den perfekte garderobe. Jeg bliver nok ikke topprofessionel med det samme, og jeg forventer ikke at kunne leve af uddannelsen med det samme, men det kan forhåbentlig være en kickstarter til min fremtidige karriere indenfor fashion.

Hold nu op, hvor jeg glæder mig til at starte på min nye stylist uddannelse ! Det bliver det vildeste i mit liv længe. Jeg glæder mig til at fortælle jer, hvordan det er gået.

dreamstime_l_29999720

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

*
*
Website