Peak Performance vinterjakke

Det hele startede i den svenske by Åre i 1986. To unge mænd med passion for natur og friluftsliv grundlagde Peak Performance som en producent af banebrydende og kompromisløse skijakker, og fik i de følgende år stor succes med at kombinere de bedste materialer med nye og friske designs. I slutningen af 1980′erne rykkede Peak Performance produktionen til Fjernøsten og mangedoblede afsætningen af skijakker, og besluttede i samme proces at udvide sortimentet med vinterjakker, sko og brede kollektioner af klassisk outdoor-inspireret vintertøj. I dag er Peak Performance faktisk dansk brand med svenske aner, idet danske IC Companys opkøbte hele Peak Performance kort efter årtusindskiftet.

Min anbefaling – Køb en billig Peak Performance vinterjakke

Jeg føler ikke at jeg har svoret troskab mod et enkelt brand når der gælder vinterjakker, men faktum er at jeg i løbet af de sidste ti års tid har lagt den største del af ‘budgettet’ hos netop Peak Performance. Det skyldes både at jeg er vild med deres simple og eksklusive designs, og at jeg altid føler at jeg kan stole på, at deres jakker er af suveræn kvalitet og kan holde mig varm hele vintersæsonen. I år har jeg også købt en Peak Performance vinterjakke, men for at prøve noget nyt har jeg valgt at købe den online – og spare masser af penge.

Sådan køber du billige vinterjakker på nettet!

Det er faktisk super nemt at købe sig en billig vinterjakke online, men det kræver at man kender de forskellige salgskanaler og ved, hvordan man får de allerbedste rabatter. Jeg vil ikke fortælle dig alle mine tricks og hemmeligheder, men jeg kan røbe så meget som at det er muligt at spare næsten halvdelen af prisen på en fed vinterjakke, hvis man bare køber den udenfor sæson. Følg det gode gamle råd og køb vinterjakken om sommeren og de åbne sandaler om vinteren – det betaler sig, fordi markedet helt naturligt følger udbud og efterspørgsel-princippet.

Rabat på dette års vinterjakker – Det kan godt lade sig gøre!

Hvis du ikke er meget for ideen i at vente til sommer med at købe dette års nye modeller, er der heldigvis også andre muligheder for at finde sig en varm og billig jakke. En oplagt mulighed er at holde øje med diverse brugtportaler hvor fejlkøb som regel prissættes meget lavt, deres lave slid til trods, men her skal du være opmærksom på at der typisk er mange tyvekoster i omløb. En anden god ide er at benytte indkøbsforeninger som Forbrugsforeningen, som i nogle byer giver helt op til 12% rabat i sportsbutikker med et stort udvalg af varme vinterjakker.

Varmeskala for vinterjakker? Hvad betyder det at min jakke er 4/5?

I de seneste år er en lang række online såvel som offline butikker begyndt at inddele deres vinterjakker i den såkaldte varmeskala, som er en skala fra 1-5 hvor tynde jakker får nummer 1-2 og varmere jakker løber helt op til nummer 5. Du kan bruge varmeskalaen hvis du er i tvivl om de jakker du kigger på, egner sig til vores ustadige vintervejr. Gå efter en høj 3′er eller endnu bedre end 4′er – så er du sikker på at holde dig varm hele vinteren – og foråret med.

Jeg ønsker dig rigtig god jagt efter en billig jakke – du bliver så glad for den

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

*
*
Website