Plisségardiner til hele hjemmet for få penge

De er ankommet, blevet pakket ud og sat op. Det var let og simpelt og vejledningen var let at forstå. Sådan bør en beskrivelse lyde, når man har købt plisségardiner over nettet, og netop sådan var det også, da jeg igår modtog min egene nye plisségardiner fra Boligindretningsshoppen.dk.

Det blev pludselig sjovt at købe plisségardiner

Jeg havde ledt længe efter gardiner på nettet, og udover at være i tvivl om, hvilke gardiner jeg skulle have, så synes jeg ikke at kunne gennemskue hvor billigt man kunne få dem, uden at gå ned i kvalitet. Begge dele blev afklaret da jeg klikkede ind på boligindretningsshoppen.dk.

For ikke nok med, at man stort set kan designe sine gardiner som man vil – hvilket er en underholdningsfaktor i sig selv – så kunne de også garantere, at de solgte de billigste gardiner på nettet. Det kan de fordi de har en prisgaranti, der går ud på, at hvis du finder nogle gardiner et tilsvarende sted på nettet som Boligindretningsshoppen også tilbyder, så får du ikke bare gardinerne for dén pris, men for 5% MINDRE end den pris som konkurrenten udbyder.

Så kan det ikke blive meget billigere.

Mine plisségardiner kan placeres perfekt i forhold til lys

Jeg har valgt et sæt plisségardiner til samtlige små vinduer i mit hjem – der er unormalt mange – og jeg har valgt en type der er snorløse. Disse kan monteres, så de kan trækkes for fra begge sider – altså både oppe fra og nede fra – hvilket er helt perfekt, når solen jo hele tiden ændrer lysindfald på forskellige steder på dagen.

Derudover er der 5 års garanti på alle gardinerne, i stedet for de lovpligtige to. Dette ser jeg som en sikkerhed for, at webshoppen selv står 100 % inde for deres produkter. Det kan ikke kaldes andet end højest beundringsværdigt.

Rigtigt god shoppelyst!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

*
*
Website