Rigtig god oplevelse med Brødrene A&O

Jeg elsker at blogge, når jeg har fået en god oplevelse. Det har jeg så sandelig haft med Brødrene A&O Johansen. Hvis du ikke kender A&O, så er det en af Danmarks største grossister til VVS’erne. De har et ufatteligt bredt sortiment, som består af alt fra EL produkter til VVS materiale og værktøj. De skriver selv, at de dækker mange forskellige faggrupper både inden for VVS, og EL og diverse håndværk og har i alt omkring 60.000 forskellige vare.

Det er altså en rigtig stor virksomhed, og derfor er mine forventninger også rigtig store til AO, når jeg handler der. Dog, så lever de alligevel op til mine tårnhøje forventninger. Det gode ved, at handle ved A&O er først og fremmest, at servicen er som den skal være. Har du spørgsmål, så kommer personalet høfligt, og venligt og hjælper dig med det du skal bruge hjælp til. De har selv et meget bredt produktkendskab, og det er ikke fordi at jeg kræver at personalet har kendskab til alle deres 60.000 varer, men personalet har i hvert fald kunne besvare mine spørgsmål. Herudover har personalet været i stand til, at kunne hjælpe mig med at finde lige præcis det værktøj, som jeg skulle bruge, ud fra min yderst begrænsede viden. Herudover er der, at sige at hvis man køber for meget hos A&O, så kan man faktisk levere det tilbage igen, hvilket gør det endnu mere attraktivt, at handle hos dem.

Alt i alt, så går mine varmeste anbefalinger til Brødrene A&O Johansen, hvad enten du er VVS, EL, Privatkunde eller lignende. De skal nok kunne levere både produktet, som du efterspørger, og samtidig en virkelig ubeskrivelig god service.

A&O har desuden også en webshop, som du kan tilgå ved at gå ind på dette link.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

*
*
Website