Sygeplejeure – det er det nye

Når man skal have et nyt ur, kan det godt være svært, at finde en model, der passer til din stil. Det er selvfølgelig vigtigt, men heller ikke mere end som så. Har du egentlig tænkt over, at du kan bruge fit ur som et smykke, eller som en sjov lille gadget, og har du også tænkt over, at det ikke behøves at sidde på håndledet. 

Nej vel.. Jeg har fundet uret, som kan gøre dig til et omvandrende modeobjekt. Ja altså det vil sige, at uret er set før, men ofte på sygehuset, blandt diverse sygeplejersker. Det er det super fine sygeplejeur, som du kan se her.

Så hvis du vælger at følge mit lille råd om, at du skal købe dette ur, skal du også vide at uret kan fås i 6 farver og har et meget moderne design. Sygeplejebutikken, som sælger uret, har Danmarks største udvalg af sygeplejeure til sygeplejersker og andet sundhedspersonale som social og sundhed hjælpere og assistenter. men lad dig nu ikke nare af det, det kan altså sagtens bruges af dig, der ikke går under nogle af disse kategorier. De sender hver dag og giver et ekstra gratis batteri med alle sygeplejeure. De har også lavet en video hvor man viser hvordan man skifter et batteri på et sygeplejeur.

Se den herunder:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

*
*
Website