vans sko

Det amerikanske street- og skatermærke Vans har designet simple skatersko i flere årtier, men formår stadigvæk at holde sig unge og trendy. Det hænger uden tvivl sammen med at kollektionen domineres af tidløse sneaker-klassikere, og at brandet Vans i de seneste år er blevet rigtig eftertragtet af unge byboere over hele kloden. I denne artikel giver jeg gode råd til at finde de populære vans sko billigt på nettet, og så fortæller jeg også lidt af historien om det kombinerede surfer/skater-brand Vans, som udsprang af en af tidernes mest dominerende subkulturer.

Det autentiske skaterbrand

Legenden bag skatermærket Vans lyder, at grundlæggerne af mærket faktisk selv var med til at starte den trend-bølge omkring gadesporten skateboarding, som vendte op og ned på 1960’erne og agerede katalysator for datidens ungdomsoprør. Hvorvidt Vans derfor var det første egentlige skatermærke er svært at sige med sikkerhed, men der er ingen tvivl om at Vans er noget af det tætteste man kommer på et egentligt autentisk skatermærke. En lille bonusinfo er da også at de fleste old-school skatere altid har foretrukket at skate i vans sko, fordi de i hvert fald før i tiden var udviklet specifikt til dette formål.

Alt om vans sko

Vans laver sko til både mænd og kvinder, men udseendet er faktisk stort set det samme. Eneste lille forskel er at der findes ganske få modeller i klassiske pigefarver (pink og rød), men de bliver faktisk også brugt af mange mandlige skatere, som bruger skoene som en videreførelse af den klassisk ironiske/komiske tøjstil som mange unge i storbyerne praktiserer. Vans producerer flere forskellige modeller af sko, men de mest populære er klart de tidløse canvas-sneakers, som fås i et væld af farver og særudgaver. Desuden er den klassiske ternede vans slip-on også noget nært et stilikon, og altså en rigtig populær model i vans’ sortiment af sko.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

*
*
Website