Vejen til ferieparadis

I kender sikkert følelsen, tilsvarende når man kigger på tøj i flere timer og indser, at de rent faktisk ikke har ens størrelse og bliver efterladt tomhændet, kan man lede længe efter sin drømme ferie destination, og erfare, at der simpelthen ikke er et ledigt sæde i flyet til en selv.

Måske er det, der har trækket beslutningsprocessen ud, at du og/eller din rejsepartner har ventet på at få bekræftet jeres ferieperiode på arbejdet, eller at i for eksempel har ledet efter den mest attraktive pris, eller sågar ventet på, det rette tidspunkt for køb af billig flybillet – Find dine billige flybilletter her. 

Om i får fri fra arbejdet eller, kan i knap påvirke i så høj grad som priser, så her kommer lige nogle steps for jer, der finder det svært at finde en attraktiv pris på flybillet til jeres rejsemål:

1. Find ud af hvornår du eller i ønsker at rejse

2. Vær fleksibel og undersøg flere forskellige afrejse- samt hjemkomstdatoer

3. Tjek søgemaskinernes priskalender og øvrige features

4. Tjek antal stop mod rejsemålet og den totale rejselængde

5. Brug evt. søgemaskinernes rejseagenter – her har jeg selv god erfaring med brug af rejsepriser.dk til at finde de billigste flybilletter, da siden bliver opdateret konstant

6. Brug et par uger på at søge på forskellige datoer for de samme rejser, og se hvordan priserne varierer, men slå naturligvis til inden der ikke er flere pladser ledige

 

Det var lidt guldkorn fra mine egne erfaringer – måske jeg har glemt noget undervejs, eller i har noget at tilføje – i så fald, må I hellere end gerne dele jeres idéer, overvejelser eller oplevelser med at købe flybilletter mod udenlandske rejsemål i kommentarfeltet. Hvis du har spørgsmål, relateret til indlægget, vil jeg også gøre mit bedste i at besvare disse.

Held og lykke med at finde billige flybilletter mod dit/jeres drømme destination!

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

*
*
Website