Computer reservedele – nemt og enkelt

Jeg har, som så mange andre, en bærbar computer. En computer der indtil et punkt i sidste uge, fungerede helt og aldeles upåklageligt! Jeg sidder midt i min bachelor opgave, og er ved at være godt og grundigt skrivetræt, men som den gode elev jeg er, fortsætter min skriven på højeste tryk..

Så sker det..

Når jeg skriver, eller laver andet, der kræver min fulde energi, er red bull en stor del af min hverdag, men lige præcis denne gang, skulle det vise sig, at red bull og jeg, ikke var de bedste venner. Dåsen med indholdet har åbenbart en bule i bunden, som medfører, at den vælter direkte over i min computer – som med et går ud – sort skærm!!

Efter et stykke tid, kan jeg dog tænde den igen, men det er som om, at det er noget galt med den. Jeg får derfor min gode ven til at kigge på min computer, og han kan hurtigt konstatere, at en del inde i den, er stået af. (jeg kan naturligvis ikke huske navnet på den del) 😀

Det bliver dyrt tænker jeg…

Som så mange andre nok ville gøre, tænker jeg, at det kun kan gå hen at blive dyrt, at få lavet computeren. Hvis jeg tænker tilbage på andre computer skader er det beløb som 8-10 tunsinde kroner der dukker op…

Men det blev det ikke…

Min gode ven, som jeg før omtalte, kendte heldigvis til en side, som sælger billige computer reservedele. siden hedder www.produkt-guiden.dk. Super, jeg fik købt den manglende computer reservedel. Nu sad jeg så der med den reservedel, og vidste ikke hvad jeg skulle gøre, men til mit held viste det sig så, at siden, hvor jeg købte reservedelen, også har en blog. På denne blog, www.blog.produkt-guiden.dk kunne jeg finde en rigtig god guide til, hvordan jeg selv kunne skifte delen – igen penge sparet! Så hvis du mangler reservedele til din computer, så vil jeg råde dig til, at søge efter dem her.

Tak til produkt-guiden! Hvis du vil vide mere om dem, så tjek deres Facebook her og deres Google+ her.

PDG

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

*
*
Website