HTC Sensation – HTCs nye sensation!

Det er endnu engang lykkedes smartphone giganten HTC at komme med endnu en telefon i en klasse for sig selv. Den hedder Sensation og skal blandt andet konkurrere med de helt tunge drenge indenfor smartphones. HTC har tidligere frigivet Desire S og Wildfire S, begge disse telefoner er ganske fornuftige, men de er fremstillet til et helt andet segment, den prisbevidste forbruger, hvorimod Sensation er skabt til high-end brugeren der ikke vil gå på kompromis. 

Aluminium cover

Sensation er den første mobil fra HTC der kommer i et metalcover og der er her tale om aluminium, præcist det samme materiale som det den nye iPhone 5 forventes at komme i og som Apple allerede bruger på mange af deres produkter, som Macbook Pro og iPad.

Aluminiumfladen er ekstra lækker at holde på, især hvis du sammenligner med en standard plastikmobil. Der er ingen tvivl om at det er et forsøg fra HTCs side på at konkurrere med de lidt mere ekstravagante smartphones på markedet, som f.eks. iPhone, hvor netop designet er hele fokuspunktet.


Minder til forveksling om HTC Desire S?

På ydersiden minder Sensation til forveksling om HTCs Desire S, men ydret snyder. Telefonerne har samme størrelse, men HTC Sensation har buede kurver, hvorimod Desire S har meget skarpe kanter. Det medvirker at Sensation føles som en langt mindre telefon, når du holder den i hånden, på trods af at de næsten er identiske i størrelse.

Hastighed uden sammenligning!

Sensation er meget mere end bare en flot smartphone, den er spækket med alle de nyeste og hurtigste komponenter. I mobilen finder man blandt andet en 1,2 GHZ dualcore processor, altså to centrale processor enheder, hvilket gør den til den måske hurtigste smartphone på markedet til dato.

Opløsningen på Sensation er på imponerende 540*960 pixels som sørger for at levere et knivskarpt billede, i 16:9 format, hvilket vil sige at skærmen som måler 4,3 tommer er det man kalder en Widescreen skærm.

Kameraet er en sensation

HTC Sensations indbyggede kamera er i en klasse for sig selv, det kan optage video i ren HD, eller det man kalder Full HD, 1080P i op til 30 FPS. Derudover er lyden også i ægte stereo og der kan streames video fra HDMI eller DNLA. Er du mere til at tage billeder er der også massere af grund til at misunde HTC Sensation, den kommer nemlig med et 8 megapixel kamera, der kan tage billeder i selv de højeste opløsninger.

Har du selv købt HTC Sensation? Så hører vi meget gerne om dine erfaringer nedenfor i kommentarfeltet. Slår den iPhone 4? Kan den hamle op med iPhone 5?

Her kan du læse mere:
http://www.mobilgo.dk/htc-sensation.html
http://www.htc.com/www/product/sensation/overview.html

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*
*
Website