Lavprisvarehus med god service

Nu har jeg endnu engang, bestilt mine varer online hos lavprisvarehuset – Nooh.dk. Nooh er ekstremt servicemindede, og har dygtigt personale.

lger både billige skjorter, billige gallakjoler, og billige parfumer. De sælger også en del andre billige varer, hvor det er af høj kvalitet til en billig pris (som deres navn også indikerer). Jeg købte en billig gallakjole hos Nooh igår på deres webshop, og faktisk relativt sent på eftermiddagen – til stor overaskelse modtog jeg allerede min pakke idag, og jeg er rigtig glad for gallakjolen. Herudover så har jeg hørt fra flere af mine veninder, at de er virkelig hurtige til at besvarer mails med en dygtig håndtering, og professionel tilgang til kunden.

Jeg skal godt nok først holde min (næste) galla i August i år, men derfor så kunne jeg ikke lade være med, at købe kjolen hos Nooh allerede nu. Hvorfor? Fordi, at de har nogle rigtig flotte kjoler til en god pris, og jeg er ret bange for, at de eventuelt ville være ude af sortimentet inden da. Du bør selv kigge på dem, hvis du snart skal have galla, eller generelt bare kigge forbi Nooh, hvis du vil kigge på noget af deres billige tøj, og andre ting.

Det var jo farsdag her fornylig, og min veninde havde fundet Nooh ved et rent tilfælde, og heraf købt et billigt jakkesæt til sin far. Han var også rigtig glad for det, hun købte heraf også nogle parfumer til sig selv. For at hun skulle have den perfekte størrelse af jakkesættet, havde hun heraf skrevet til Nooh, og blevet vejledt professionelt af dem. Jeg kan derfor på baggrund af egne erfaringer, men også min venindes 100% anbefale dem.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*
*
Website