Boligadvokat til skødeskrivning af selvsalg

Hvis du skal sælge dit hus eller lejlighed, kan du overveje at gøre det selv. Det har både fordele og ulemper at prøve at sælge det selv. Den største fordel er dog meget klar, du tjener mange flere penge, da ingen mægler skal have et salær. Ulemperne er der dog langt flere af. Den første og nemmeste at nævne, er du skal gøre alt selv. Det er alt lige fra reklamering, til faktisk at være vært selv, ved fremvisning af huset. Det kan selvfølgelig være meget arbejde, og hvis du har travlt selv kan det ofte ikke betaler sig. Men hvis du tilgengæld har tiden ledig, kan det være en meget attraktiv løsning. Det største besvær der, vil dog stadig være at kommunikere beskeden til potentielle købere. Dog vil du været sikret at få flest mulige penge ud af det selv.

Boligadvokat til selvsalg af bolig

Når du selv sælger din bolig, er det dog stadig vigtigt at have en professionel indover. Det er fordi de ved hvad man skal kigge på, når det kommer til købsaftale, skødeskrivning og andre praktiske ting. Det er enormt vigtigt, da der kan være huller i kontrakten, eller der er måske nogle skjulte dele der vil gå til den anden parts fordel. Derfor anbefales det stærkt, at få en ordentlig skøde advokat. De vil nemlig kunne stå inde for alt i købsaftalen er i orden. Selvfølgelig koster en god boligadvokat også penge, men det er langt fra lige så mange som en ejendomsmægler. Ydermere kan de også hjælpe dig på andre punkter, som f.eks. køb af et nyt, eller forældre køb til børnene når den tid kommer.

En boligadvokat følger nemlig altid med i de ændringer, der etv. kommer i marked fra tid til anden. Så hvis det lyder som noget for dig, så kan vi anbefale at prøve BoligAdvokat24. De har rigtig mange år inden for faget, med en overvældende fanfare af gode anmeldelser. Så hvis det lyder som noget som dig, så burde du checke deres hjemmeside for læse mere her, samt få et uforpligtende tilbud på din sag!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*
*
Website