Cykelferie i Norge

Det er jo juli måned, og jeg har egentligt ikke planlagt nogen ferier eller andre former for rejser. Jeg synes selv at jeg ikke havde brug for det, mne nu vor alle tager afsted til diverse festivaller og rejser, kan jeg godt mærke, at det ikke var det helt rigtige valg. Derfor er mine fingre – helt ad sig selv – begyndt at tage på opdagelse på googles forslag til feriemuligheder, og så landede jeg på siden Mountain Adventures, som virker meget tiltalende for en eventyrlysten kontormus som mig.

Der er alle mulige former for aktive ferier, og altså også cykelferier, som er den jeg hele tiden bliver ved med at vende tilbage til. Det skyldes nok, at min bedste ven og en af hans kammerater sidste år var taget på cykelferie i Norges bakkede land, hvor de simpelthen fik de vildeste oplevelser. Det endte da også med, at min ven på et tidspunkt var lige ved at køre ud over en klippe, idet hans cykels bremser pludselig svigtede. Han sprang for livet, og måtte gå det sidste (lange) stykke til færgen, der skulle sejle ham hjem i trykke Danmark igen.

De havde ikke fundet deres ferie gennem en udbyder, og det var måske derfor det gik så glat, men det bør ikke afskrække. For hvis man ikke er ude på fjollede drengestreger, så kan man jeg ikke holde sig for de vilde muligheder der er at finde inde på sider som Mountain Adventures. Jeg kan i hvert fald ikke, og det er også derfor, at jeg nu har taget 2 uger fri meget spontant, for at kunne tage på cykeltur enten her hjemme eller i et andet fantastisk naturland.

Grækenland er foreksempel en mulighed med cyklen, og jeg kan ikke forestille mig noget mere fredfyldt end at kure ned ad græske landsbyers gader på en cykel med vinden i håret og varmen på huden.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*
*
Website