Designermøbler – De klassiske møbler er blevet moderne

I de danske hjem prydes stuen mere og mere med designermøbler fra kendte producenter. Hvor det tidligere var overklassen, der havde råd til at investere i dyre klassiske møbler, er nu også middelklassen kommet godt med.

Designermøbler har vundet mere og mere indpas i mange danske hjem i takt med tendensen, at man ikke længere sparer på hjemmets møbler, men går efter kvalitet og navnet på designeren, så man er sikret at møblerne holder i mange år.

Da jeg i sidste uge var ude for at kigge på møbler, faldt jeg over en sofa fra Skovby møbler. I modsætning til sofaen fra Ikea, var sofaen fra Skovby designet pæn og enkel, men med en eksklusiv stil, hvor man kunne mærke kvaliteten fra det danske håndværk.

Jeg går normalt ikke så højt op i, hvem der har produceret møblerne, men jeg synes alligevel at kvaliteten og prisen hænger sammen – specielt når der er tale om designermøbler. Desuden signalerer de også en hvis form for stil og nostalgi, og kan imponere langt de fleste.

Originale designermøbler kan koste mange tusinde kroner, men til forbløffelse gør det ikke designermøbler mindre attraktive eller efterspurgte – tværtimod. Men er du på jagt efter et møbel billigere end i butikkerne, så bør du gå på internettet, da du her ofte kan spare op til 10%.

Danske designere er blevet kendt for de klassiske 60’er-møbler, og er verdenskendt for de rene, simple linjer og funktionelle møbler. Når vi ser det moderne skandinaviske hjem i dag, er boligen indrettet efter de elegante og minimalistiske former.

Åbne rummelige værelser med synlige mursten, rå eller oliebehandlede træelementer giver boligen kant, men samtidig også et hjemligt og varmt look. Det essentielle ved den skandinaviske boligindretning er at bringe ro ind i rummet, og fremhæve vigtige detaljer, og her kan designermøbler komme til sin fulde ret.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*
*
Website