Du behøver ikke leve med en smadret skærm

Alle i verden der leve i et I-land, hvor smartphones er lige så naturligt som at trække vejret, har prøvet at smadre skærmen på den på et tidspunkt. Jeg har gjort det flere gange end de fleste tror jeg (dårlig vane at have den i baglommen eller skjortelommen). Men det er også derfor det er så fedt, når man så finder den butik, der kan fikse éns problem så mobilen igen er til at leve med, og økonomien også er det!

Jeg lever på SU pt. og derfor er det svært at tage penge ud af budgettet til den slags. Selvfølgelig burde jeg bare øve mig på, at passe bedre på mine mega dyre ting, men da det lader til at være et projekt der er lang tids undervejs, så holder jeg mig indtil da ovenvande, med mit nyefund af en butik – Irepair – som har fikset min iphone 5. Oh happy day! Og priserne er til at overskue selv for én på SU som mig. det er de normalt ikke her i Valby – eller andre steder i København for den sags skyld.

De har oven i købet fikset min ipad en enkelt gang også, da den var endt på badeværelsesgulvet derhjemme. Det minder mig i øvrigt om, at jeg måske skal til at overveje at få et gulvtæppe derude… Og den virker lige så upåklageligt som før (heldigt den ikke fik flere skader end det).

Min mobil er derimod begyndt at rasle som en marakas når man ryster den. Jeg har dog lovet mig selv, her fra det nye år, at jeg vil prøve ikke at have nogen uheld indtil til sommer, hvor jeg har sparet sammen til den nyeste iphone – så må vi håbe den er lige så billig at skifte skærm på! Men indtil da, så går jeg i gang med at mobil-idiot-sikre min lejlighed. Det bliver noget en en masse bløde overflader og puder alle steder.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*
*
Website