Dygtig tandlæge i København

Jeg har i lang tid haft dårlig samvittighed over at jeg ikke får gået til de tandeftersyn som jeg burde, men efter at have set min veninde sidde på cafe med store tandsmerter besluttede jeg at nu var det altså tid til at gøre noget ved det. Jeg har tandlæge skræk og har haft nogle uheldige oplevelser med tandlæger hen over de seneste år. Jeg syntes ikke rigtig at min tandlægeskræk er blevet taget seriøst hos de tandlæger jeg har brugt og har derfor heller ikke fundet mig en fast tandlæge. Da jeg arbejder i København City ville jeg gerne denne gang finde en klinik inde i byen, så det var muligt at lægge mit tandeftersyn enten i forbindelse med en frokost pause eller lige før eller after arbejde. Jeg fandt frem til City Tandlægerne efter en anbefaling fra en kollega.

Jeg fik en tidlig aftale og tog afsted hjemmefra uden de store forventninger. Men jeg følte mig vel mødt og kom ind med det samme. Jeg har altid hadet at sidde og vente i receptionen. Det hjælper ikke på tandlægeskræk. Tandlægen og klinikassisten var søde og brugte tid på at fortælle mig hvad der skulle ske og var meget opmærksomme på mig. Tandeftersyn bliver aldrig min ynglings beskæftigelse men denne gang var det okay. Men jeg kunne gå derfra med beskeden om 0 huller og at jeg først behøvede at vende tilbage om 1 år. Og det vil jeg så gøre for jeg følte mig tryg ved min tandlæge og hendes klinikassistent.

En anden behagelig oplevelse fik jeg da jeg skulle betale for mit tandeftersyn i København. Jeg var berettiget til 10% rabat på min regning da det viste sig at mit firma havde en firmaordning med klinikken.

Jeg har fundet en super god tandlæge, med gode priser (og rabat) på en placering der passer mig rigtig godt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*
*
Website