Et lækkert smil fås kun hos tandlægen

Det er altid lækkert, at få nogle flotte tænder, det gør bare de 10% ekstra ved udseende. Alle kan lide, at vise tænder når de er flotte, det er pænt. Derfor forstår jeg ikke at flere studerende, der ellers er i en alder hvor man går mest op i sig selv, undervurdere tandlæge besøget, og vælger at spare det væk. For det flotte smil, som vi alle ønsker, og som de færreste har, er kun noget som du kan få hjælp med hos tandlægen. Selvfølgelig skal du børste tænder, og selvfølgelig skal du ikke spise meget slik, hvis du gerne vil bibeholde det flotte smil, uanset om du går til tandlægen eller ej. Men tandlægerne er jo specialister i, at ordne tænder, og derfor er det vigtigt at gå til dem i hvert fald mindst en gang om året!

Der er selvfølgelig også andre årsager til, at gå til tandlægen end blot udseende, det kan decideret være essentielt, hvis man har huller, tanden er flækket, eller andre ting der kan gøre rigtig ondt.

?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

Nå nok om det. Jeg var som du nok kan forstå til tandlægen her forleden, ikke fordi at mine tænder er grimme, eller fyldt med huller – men fordi, at jeg er en af dem, der går op i mine tænder, børster og børster dem hver morgen og aften. Den oplevelse jeg havde denne gang var rigtig god – mine tænder var perfekte, og tandlægen var rigtig venlig (det er de faktisk altid synes jeg). Til gengæld har tandlægen gjort at mine tænder er blevet ekstra hvide, og fine, og det er jeg rigtig glad for. Jeg bruger tandlægerne på Østerbro, hvis du ikke har en fast tandlæge i København – så gå til Tandlægerne Østerbro her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*
*
Website