Eventfirma skaber de festligste fødselsdagsrammer

I år fyldte min mor halvtreds, og derfor skulle hun selvfølgelig fejres med pomp og pragt. Af samme grund havde vi i smug planlagt at give hende den ultimative fødselsdagsfest i gave, og den skulle det kendte eventfirma, Event Republic, stå for.

Jeg har tidligere benyttet det københavnske eventfirma til opgaver i firmaet, så jeg kendte alt til deres kvalitet og professionelisme. Derfor var jeg heller ikke bange for at engagere dem til en privat fødselsdagsfest af de lidt større, fordi jeg vidste, at de ville levere til punkt og prikke, og til min mors store fornøjelse og glæde.

Et eventfirma-personale der er dedikeret til at levere varen

En ting, som man kan være absolut sikker på, når man hyrer Event Republic er, at der aldrig mangler noget, når de arrangerer fester – de tænker på alt helt ned til den mindste lille toiletrulle. Selv silkesnoren, som min mor skulle klippe over for at åbne festlighederne, var på plads allerede dagen før dagen.

I ugerne op til selve arrangementet brugte vi nogle timer på at samtale med det københavnske eventfirma, så vi alle havde en finger med i planlægningen af fødselsdagsarrangementet. Det var en rigtig god proces, hvor vi fik fortalt alt om vores mor og hendes ønsker og interesser, og ikke mindst, hvad der gør hende glad i hverdagen.

Da vi efterfølgende fik forelagt eventfirmaets planer for fødselsdagsfesten, havde de virkelig gjort sig umage for at inkludere alle de elementer, som vi havde fremhævet. Det gjorde os glade og trygge, for der blev vi forvisset om, at vi trygt kunne stole på, at min mor fik lige præcis den fest, som hun havde ønsket sig. At det så ikke lige var os selv, men et eventfirma i København, som stod for løjerne, det ville hun bare finde så meget sjovere.

Et meget stort plus var personalet, som er ansat hos det københavnske eventfirma. De var så absolut dedikeret til at forløse den fest, som vi havde bestilt. Med deres fantastiske indsats på dagen havde vi al den tid og al den frihed til at feste sammen med min mor uden at skulle tænke på, om festen blev vellykket, for det sørgede det københavnske eventfirma for, at det gjorde.

Book et eventfirma og slip for bekymringer

Derfor er mit råd til dig derude, som måske sidder og sveder over planlægning af fest, konference, firmafest eller andet: Book et eventfirma, og lad dem klare opgaven. Du kan med fordel hyre Event Republic – dem står jeg nemlig inde for. Med et eventfirma er du sikret et topprofessionelt arrangement, som du ikke selv er i stand til at stable på benene, og så slipper du for at stå med al slæbet og bekymringerne om et vellykket arrangement. Sådanne opgaver klarer Event Republic – det eventfirma, som leger med selv de tungeste drenge i klassen.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*
*
Website