Frisk hud med Annemarie Borlind

De seneste par år er jeg begyndt at gå rigtig meget op i mit hud og mit udseende. På sin vis har det jo altid betydet meget for mig, at jeg så godt ud, men efterhånden som årerne går, så kan jeg godt mærke, at min hud ikke er, som den plejer. Annemarie Borlind blev min redning. 

Jeg har efterhånd prøvet mange forskellige mærker og mange forskellige produkttyper, men jeg har aldrig rigtig syntes, at der var et specifikt brand, der tiltalte mig, før jeg faldt over hudprodukter fra Annemarie Borlind. Det var faktisk en god veninde, som anbefalede mig at starte med dem. Hun var selv blevet anbefalet dem af sin mor. Først var jeg lidt skeptisk, da man hører så meget pladder efterhånden, og det handler jo i bund og grund jo også lidt om, hvilken hudtype man har. Desuden var de blevet anbefalet af hendes mor, hvilket jeg synes, virkede lidt som om det var til den ældre generation.

Men da jeg var træt af at kaste penge efter dyre produkter, der ikke rigtig virkede, besluttede jeg mig for at give det et forsøg. Jeg kunne nemlig læse på nettet, at Annemarie Borlind var rigtig god til personer med en tør og dehydreret hudtype.

Jeg købte derfor både makeup og ansigtscremer – jeg gik all-in kan man sige. Og det er jeg rigtig glad for nu. Specielt her med efterårets kommen, plejer min hud at syne tør og irriteret, og jeg har en tendens til at kaste på med foundation for at gemme de røde pletter. Men sådan har det slet ikke været i år, min hud er ren, frisk og blød.

Fordelen ved Annemarie Borlind produkterne er, at de er lavet af ingredienser fra naturen, dvs. de indeholder ikke mineralske olier som silikone og vaseline. Det vil sige, at specielt cremerne hjælper med at støtte og forbedre hudens funktion.

Se det store udvalg af produkter her!

dreamstime_xl_48838338

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*
*
Website