Har du også ondt i ryggen?

Der kan være mange årsager til, at man får ondt i ryggen. Dels kan man have fået en sportsskade, dels kan man have gået forkert, siddet forkert mm. Jeg havde problemer med sidst nævne, jeg havde en rigtig dårlig kontorstol, der gjorde, at jeg fik ufatteligt ondt i ryggen.

Jeg vidste selvfølgelig ikke, at det var kontorstolen før, jeg gik til en fysioterapeut, der spurgte mig indtil hvordan jeg sad foran computeren, når jeg arbejdede. Herefter blev jeg henvist til en ergoterapeut, der lærte mig hvordan jeg skulle sidde – heraf fandt jeg ud af, at den billige kontorstol, som jeg havde købt virkelig ikke var god for min ryg. Jeg kunne ikke sidde ordenligt på den, og samtidig føle komfort, så jeg læste lidt frem og tilbage, og fandt ud af at ergonomiske kontorstole, skulle efterleve sådanne problematikker.

Så jeg lavede en søgning, og fandt frem til Istol.dk, her har jeg så købt en ergonomisk kontorstol, der hjælper på det hele. Jeg kan nu sidde komfortabelt, og samtidig uden problemer med min “gamle” ryg.

Så hvis du lider af rygsmerter, og ikke ved hvad det er – så tag eventuelt til en ergoterapeut, eller få en ny kontorstol, det kan sagtens være kontorstolen, der giver dig smerter. Det kan både være i ryggen, men også i nakken.

Jeg kan personligt kun anbefale Istol, både for deres virkelig kompetente medarbejdere, og service i form af deres showroom, hvor du kan blive vejledt og afprøve de forskellige kontorstole – men også i forhold til deres udvalg af ergonomiske kontorstole. Så tag endelig hen til Istol’s showroom i Roskilde, og afprøv en kontorstol, så du kan finde ud af om du eventuelt kan finde noget, hvor du sidder bedre.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*
*
Website