Kvalitets sengetøj

????????????????????????????????????????????????????????????????????????????Har du noget lækkert sengetøj derhjemme? Jeg har haft bryllup i August, og fik noget rigtig lækkert sengetøj fra Georg Jensen Damask.  Det uheldige var, at jeg desværre fik 2 sæt enkeltmandsdyne, hvor min mand og jeg bruger dobbeltdyne. Det var selvfølgelig ærgeligt, men jeg tog ned i Georg Jensen Damask forhandlere, og fik det rigtige sæt, uden problemer.

Desværre så passede sengetøjet ikke i målene, og det er jo min egen fejl, for jeg havde ikke fået målt længden på min dyne, og vidste i grunden ikke hvor lang/bred den var. Det ærgedede mig rigtig meget, da jeg faktisk var rigtig glad for, at få sengetøj fra Georg Jensen Damask, det er nemlig noget rigtig lækkert kvalitets sengetøj – jeg er ikke sikker på, at der findes producenter i Danmark, der kan hamle op med det. Anyways, jeg valgte så at tage ned i butikken igen for, at bytte det.Forhandleren var så søde, at spørger ind til hvorfor jeg gerne ville bytte sengetøjet, og jeg måtte fortælle, at jeg egentlig rigtig gerne ville have det, men det var de forkerte mål, og de havde desværre ikke andre mål.

MEN! Den søde ekspedient tilbød mig, at de faktisk syer deres produkter, så det passer, og de fik de gjort på mit sengetøj, så nu er jeg den heldige ejer af sengetøj der passer til min dobbeltdyne. Virkelig godt. Jeg har haft sengetøjet i godt og vel 5 måneder nu, og er rigtig tilfreds med det, det er simpelthen så lækkert at sove i. Så hvis du ikke har noget lækkert sengetøj nu, så kan jeg i allerhøjeste grad anbefale Georg Jensen Damask sengetøj. Prisen svarer godt nok til kvaliteten, men det siges også at holde i minimum 30 år, og jeg har hørt fra blandt andet mindre forældre, at det faktisk har holdt i 40 år. Hvad holder sengetøj normalt i? 3-10 år max? Det kan i hvert fald godt betale sig, at investere i noget ordenligt så, hvis du spørger mig.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*
*
Website