Måske skulle man blive kropsterapeut

At uddanne sig selv inden for krop og sundhed er ikke bare en helt almindelig uddannelse. Man står over for mange personlige valg og udfordringer. For ét er at vide hvilke organer der sidder hvor, hvad de hedder og hvor man skal røre, for at finde frem til diverse punkter, der har betydning for en succesfuld behandling. Noget andet er altså at bestemme sig for, hvordan man vil betragte kroppen og den funktioner.

Der findes et have af steder, hvor man efter endte grundforløb – og også enkelte steder uden krav om uddannelse over hovedet – kan lære bestemte overbevisninger inden for hvordan man behandler kroppen bedst muligt.

Hos Body-sds kan man uddanne sig kropsterapeut ud fra deres principper og behandlingsmetoder. En del af de behandlinger de tilbyder minder meget zoneterapi, hvor man behandler nogle bestemte punkter, hvilket sætter gang i et system, som sætter skub i en proces der får kroppen til at helbrede sig selv.

Uddannelsesforløbet er teoretisk, praktisk og selvudviklende, der der er mange ting man skal tage stilling til. Og det gælder ikke kun, hvis man vælger at uddanne sig lige netop ved Body-sds. Der er meget man kan lære om sig selv på det mere spirituelle og psykiske plan ved at lære om sin og generelt menneskets krops fysik.

Derfor kan en uddannelse inden for krop og sundhed være et skridt på rejsen til større selvindsigt og nye aspekter i livet både fysisk og psykisk. Derudover er det – på det rent praktiske plan – nok  bare meget godt, at man selv er i stand til, at tage stilling til som krop, hvordan man lever i den og med den, og på den måde, står man også stærkere, end den almene forvirrende verden fuld af dårlige kostråd og farlige stoffer, som der er op til den enkelte at finde rund i og ud af. Læs mere om Body-SDS her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*
*
Website