Økonomiske fordele ved at lease en bil

Det er ikke alle som er klar over hvad leasing af en bil indebære, og det synes jeg er ærgerligt – for der er rent faktiskmange økonomiske fordele ved at lease en bil, fremfor at fx. at købe en ny, og betale den fulde registreringsafgift. Derfor har jeg også selv valgt at lease en lækker bil, og jeg har planer om at få yderligere en bil i fremtiden.

I dette indlæg vil jeg forklare dig nærmere om hvad flexleasing er, og hvilke økonomiske fordele der er.

Hvad er flexleasing?

I juni 2008 ændrede de inde på borgen i registreringsloven, og det betød at det blev muligt at købe biler fra udlandet, og lease dem i Danmark. På denne måde kunne man slippe for at betale den fulde registreringsafgift, som i Danmark er på 180%. I stedet vil man kunne betale registreringsafgiften i rater, afhængigt af hvornår man vil bruge sin bil.

Loven er stadig gældende i Danmark, og derfor er der stadig økonomiske fordele ved at lease fx. specialbiler, da man kan vælge kun at køre i bilen i fx. om sommeren, hvis man eksempelvis ejer en åben sportsbil.

Mange vælger derfor også at eje to biler, en til kørsel om vinteren og en til sommer perioden.

Fordele ved at lease en bil

Der er mange fordele ved at fx. flexlease en bil, og jeg vil prøve at liste nogle af dem herunder – så du kan få et overblik over dem.

Fordele ved at lease en bil  

  • Man har mindre kapitalbinding i bilen, så værditabet er mindre ved salg.
  • Bilen kan sælges på et større marked, da salget ikke er begrænset til Danmark kun.
  • Man er sikret imod afgiftsomlægning, som kan være med til at forringe bilens værdig.
  • Mm..  

Hvor meget kan man spare på at flexlease?

I mange tilfælde skal der kunne spares helt op til 30 og 50% ift. hvis man købte bilen med den fulde registreringsafgift.

Dog kan man sige, at jo dyrere bil man leaser – desto større er besparelsen.

Hvor kan der flexleases i Danmark?

Der findes efterhånden ret mange autofirmaer i Danmark, som tilbyder flexleasing, privatleasing og hvad det ellers hedder.

Ved at søge lidt rundt på nettet kommer du langt, og på denne måde kan du også finde mere detaljeret information. Alternativt kan du tag et kig på denne hjemmeside – som b.la. tilbyder flexleasing af ekslusive biler som BMW, Mercedes, Audi, mfl.

God fornøjelse med at lease drømmebilen, og samtidig spare penge!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*
*
Website