Prøv alternativ behandling for mere energi

I kender det sikkert godt, at man føler man mangler overskud i hverdagen. Det kan være rigtig frustrerende at stå op og bare føle at overskuddet ikke rigtig er der i dagligdagen. Specielt hvis du ikke lige umiddelbart har en ide om hvorfor. Det kan være fordi du føler dig overbevist om, du får nok søvn i det daglige. Måske har du rent faktisk svært ved at falde i søvn eller stresset? Det kan også være temperamentet, der har nemt ved at koge over eller noget helt tredje. Ens psyke og det sociale skal også trænes, og det kan man faktisk få hjælp med via dybdeafspænding.

Det hele startede med jeg en dag vågnede op og var led og ked af, at jeg dag efter dag bare var rigtig træt. Træt som i at overskuddet gennem hele dagen bare var væk. Det kunne utroligt nok også føles trættende bare at ligge ned. Min lunte var også utrolig kort, og jeg kunne mærke, at det gik ud over mine nærmeste, men også mine kolleger. Lige i momenterne når jeg blev vred, kunne jeg ikke styre det. Efterfølgende var jeg selvfølgelig godt klar over, at jeg  havde dummet mig ved at blive så sur over nogen småting. Derfor besluttede jeg mig for, at nu skal jeg gøre noget ved det her problem. Jeg vil have mere overskud i min dagligdag, og det skal være NU, jeg gør noget ved det. ikke i morgen, om ugen men vitterlig i dag.

Som det første valgte jeg at gå en tur på internettet, og søge lidt efter, om nogen havde lignende problemer. Jeg kom frem til, at det havde hjulpet for mange at prøve dybdeafspænding. Jeg bor selv i Helsingør, hvor jeg fandt spirituelterapi.dk. Det drives af en psykolog i Helsingør, og vedkommende har meget erfaring med dybdeafspænding. Resultatet er jeg rigtig tilfreds med, så har i nogen lignende problemer, kan jeg bestemt anbefale dybdeafspænding.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*
*
Website