Skoletasker

Der er noget helt særligt ved skoletasker. De er et symbol på at starte i skole for de allermindste, og en genstand der følger de fleste i mange år. For nylig var det min yngste dreng, som starter i 0. Klasse efter sommerferien, der manglede en god og ikke mindst sej skoletaske. Missionen blev som så mange gange før startet online, hvor man kan spare penge på de fleste ting i dagens Danmark. Vi fandt senere en fantastisk camouflage-grøn taske på dansk webshop, og her kan du læse hvordan jeg fandt den helt rette – Til en rigtig god pris endda.

Hvilken taske vil dit barn ha’?

Du har helt sikkert en ide om hvilken taske dit barn ønsker sig, men mit vigtigste råd er at involvere børnene selv i beslutningen. På den måde sparer du både tid og kræfter med returnering og sure miner, og dit barn får på samme tid en større forståelse for at ting godt kan koste mange penge. Skoletasker er nemlig forholdsvist dyre, børnenes øvrige ’forbrug’ taget i betragtning. Men pris er ikke alt, for heldigvis er størstedelen af alle børn bedøvende ligeglade med det mærke, der står på tasken – Hvis du er det samme, er der rigtig mange penge at spare.

Mine 3 bedste sparetips

  • Fokuser på anvendelighed og kvalitet frem for brand og bling bling-værdi. Tasken skal sidde godt på dit barn, og det er faktisk det allervigtigste.
  • Køb skoletasken ’off-season’, altså i løbet af vinteren. Så godt som alle skoletasker er billigere når efterspørgslen er lavest, så vær strategisk og gør et kup i god tid.
  • Se om du kan overtale dit barn til en forholdsvist neutralt udseende skoletaske. På den måde kan du være heldig at spare udgiften til en ny skoletaske, når dit barn vokser fra Ninja Turtles, Spiderman eller lignende.

Hvordan ved jeg om den passer mit barn?

En af svaghederne ved at handle på nettet er selvsagt, at man ikke kan prøve sine varer inden køb. Det er et stort problem med skoletasker, fordi det er vigtigt at den passer dit barn perfekt. Det har de fleste store sælgere af skoletasker dog imødekommet ved at fokusere på den obligatoriske 14-dages returret, som gør det muligt sende tasken gratis tilbage til butikken, hvis den ikke passer dit barn. Du er selvfølgelig også velkommen til at sende tasken tilbage, hvis dit barn bare ikke synes at det er den helt rigtige – Det er nemmere end de fleste tror.

Det skal dog siges til producenternes forsvar, at de efterhånden er rigtig dygtige til at designe tasker der passer langt de fleste drenge og piger. Derfor er det sjældent nødvendigt at returnere af denne grund.

Hvor længe holder en skoletaske?

Når det kommer til levetiden på en skoletaske, hænger kvalitet og pris som oftest sammen. De dyrere tasker er simpelthen mere robust fremstillet, og derudover ofte testet længe inden lancering. På den måde er designet revideret flere gange inden produktion, hvilket betyder at tasken er udstyret med slidstærke materialer alle de steder mærkelige steder, der ellers bliver slidt hul først. Derfor kan det godt betale sig at betale lidt mere for et anerkendt mærke, men jeg opfordrer ikke til at man vælger direkte efter brand. I denne sammenhæng opfordrer jeg også til at læse anmeldelser og uafhængige tests, der kan findes på de fleste avisers hjemmesider.

Tjekliste til web-køb af skoletaske

  1. Kan dit barn lide den taske, I har fundet i fællesskab?
  2. Bekræfter uafhængige tests og anmeldelser, at den er god?
  3. Kan man betale med Dankort på den valgte webshop?
  4. Gør webshoppen opmærksom på den obligatoriske 14-dages returret?

Jo flere ja’er, desto bedre er du stillet, når du har besluttet dig for skoletaske og webshop.

Hvor kan jeg finde skoletasker online?
http://justcool.dk/tasker-67/skoletasker-107/
http://www.jeva.dk/

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*
*
Website