Smukke Lapis Lazuli

I det gamle Egypten, havde symboler og diverse genstande, en kæmpe betydning for efterlivet. Man mente nemlig at sjælene levede videre, så længe at legemet var bevaret. Derfor balsamerede man de døde, så de kunne leve videre.

Man gav de døde masser af gaver, som de så kunne bruge i livet efter døden. Blandt andet fik Tutankhamun lavet en kæmpe begravelsesmaske, hvor netop Lapis Lazuli var et af materialerne.

Lapis Lazuli har en meget smuk blå farve, og var i Egypten en hellig sten, og også en af deres favorit sten. Blå var gudernes farve, og den der bar et smykke eller en amulet, med Lapis Lazuli sten, var under himmelens og solens beskyttelse. Cleopatra fik knust og pulveriseret Lapis, som hun brugte som øjenskygge, både grundet den smukke farve, men også af overtroiske grunde.

Der findes ikke nogen naturlig kilde til stenen i Egypten, så den er blev fragtet langvejs fra, faktisk er Afghanistan den nærmes kilde, og de ligger 4000 km. væk, for at ende op blandt Egyptens rigeste. Hvis du kigger på gamle statuer, vaser, kister, smykker og billeder fra det gamle Egypten, så vil du opleve den flotte blå farve mange steder.

Lapis Lazuli er kendt for at kunne løse konflikter, frembringe kreativitet og skabe handling bag drømme. Så har du en ”writers block”, føler du dig fastlåst i en konflikt eller har du nogle uforløste drømme, så vil denne sten være god for dig. Stenen er også god mod søvn og stress, så hvis du døjer med søvnproblemer, vil jeg råde dig til at sove med stenen, som vil kunne skabe balance og harmoni under din søvn.

Du kan bl.a. købe Lapis Lazuli hos Noell Crystals, som har et stort udvalg af forskellige sten. Tit er en kombination af flere sten, det der skal til for at opnå, de ting vi går med her i livet.  

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*
*
Website