Står du over for svære valg eller kriser i dit liv?

I en hverdag hvor vi har så mange ting at tage stilling til, hvor vi har så uendeligt mange flere muligheder – og dermed også uendeligt større risici for nederlag, hvor vi siger vi er kommet tættere på hinanden, men ikke kan holde næsen fra telefonen, når vi er sammen med vores tætteste venner og familie. I sådan en hverdag, er der mange der bliver ramt af ensomhed, tristhed eller direkte depression. I sådan en verden er det blevet mere og mere almindeligt at gå til psykolog eller psykoterapeut.

Camilla Olrik er psykoterapeut med erfaring i depression, angst og eksistentielle kriser. Hun har viet sit liv til at hjælpe andre med et psykisk plaster, og vil også gerne hjælpe dig. Dette kan ske på en række forskellige måder, og der findes mange psykiske værktøjer, der kan lede vejen mod et lettere og mere bekymringsfrit psykisk liv.

Hun arbejde blandt andet med neuroaffektiv terapi, som handler om at forløse gammel stress, chok og traumer, som har sat sig fast i kroppen og kommer til udtryk – ofte – gennem smerter og spændinger i kroppen. Ved at lytte din krops signaler, kan du i samarbejde med en professionel finde ud af hvad årsagen er til disse, og derfra begynde at arbejde med at løse kroppen op. Desuden vil du få redskaber til, at kunne arbejde med dig selv i fremtiden og forebygge. Det vil på sigt give dig muligheden for at grundfeste et stærkere selv, og øge din livskvalitet gennem hele livet.

Er du i tvivl om, om psykoterapi er noget for dig, så kan du altid tage kontakt, og få en uforpligtende samtale om, hvad det er du har behov for, og hvilke problemer du står over for i dit liv. Dette koster ikke noget, og vil måske være dit skridt til en mere afslappet og bekymringsløs hverdag.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*
*
Website