Test af GHD Glattejern

Hvis du ikke allerede har investeret i et af de populære GHD glattejern, er der måske nogle ting du bør vide, så du kan lære den bedre at kende, inden du beslutter dig for at købe den.

GHD har i mange år været et velkendt navn indenfor hårstyling og mode, og er i dag en af de mest populære og anerkendte glattejern.

GHD glattejern fra Hair247

Da jeg i sin tid skulle ud og investere i et glattejern, til at tæmme min vilde hårmanke, var min frygt at håret ville blive skadet og ødelagt på længere sigt. De fleste glattejern når op på 230 graders varme, men den optimale temperatur for hårstyling stopper allerede omkring de 185 grader. Det har GHD heldigvis taget højde for, så med tre sensorer i hver plade, forbliver temperaturen konstant, og når kun op på den optimale temperatur.

Selvom GHD glattejern ikke bliver ligeså varmt som andre stylere, så gør ergonomien og de brede keramiske plader, at man bare med et strøg, kan tæmme selv det mest krøllede hår.

Ingen tvivl om at jeg i hvert fald, er rigtig glad for mit GHD glattejern. Faktisk synes jeg, at mit hår skinner flottere, når jeg har stylet det med GHD. Selv når jeg vil krølle mit hår, så bruger jeg ligeledes glattejernet, og resultatet er flotte naturlige bølger, som ikke kruser eller glider ud i løbet af et par timer.

Når du har stylet dit hår, uanset om du har glattet eller krøllet håret, kan du anvende GHD’s hår-serum, som gør håret velduftende, skinnende og glat, og samtidig giver en langvarig effekt.

GHD har lavet flere glattejern, med forskellige plader der passer til alle hårtyper. Uanset om du har tyndt hår, eller tykt og krøllet, så kan du være sikker på, at der også findes et glattejern til din hårtype.

Uanset om der er tale om stylere, der ”kun” kan komme op på 185 grader, så er det meget varmt. Men GHD har igen været forud for de glemsomme. Hvis glattejernet ikke er blevet brugt i 30 minutter, slukker jernet af sig selv, og går i dvaletilstand.

TIP: Se flere fede hårstyling-produkter hos Hair247.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*
*
Website