Tryk dit eget tøj

Det lyder måske lidt underligt, at jeg som går meget op i mode, vil foreslå dig, at trykke dit eget tøj. Det er måske meget muligt, i en verden hvor alt næsten går op i fashion. Dog, så bør du efterse mulighederne for, at trykke dit eget tøj, hvis du vil fremstå unik. Jeg har selv været meget skeptisk overfor det, men efter nu at have prøvet det, så kan jeg kun anbefale det. At trykke sit eget tøj, kan fører til noget helt unikt. Du bestemmer jo selv hvad der skal trykkes, og både hvilken salgs tøj, men også hvor på tøjet og hvad det skal være. Det betyder med andre ord, at du kan udleve dine drømme af flotte t-shirts, som du aldrig fandt i butikkerne. Jeg har selv fået trykt 5 t-shirts i forskellige farver, hvor der er 5 roser parallelt af hinanden, det har jeg altid ville have, men aldrig kunne finde nogle udbydere som sad inde med.

Jeg har trykket mine t-shirts hos Xpresstryk. Et rigtigt godt trykkeri, som der laver tryk på tøj. Det er rigtig billigt, kvaliteten er høj og ligeledes er servicen. Så hvis du ligesom mig, beslutter dig for, at du skal lave dit eget tøj, så hav Xpresstryk i baghovedet. Udover t-shirts, så laver de også løbetøj med tryk, firmatøj med logo, og generelt tryk af al slags tøj. Jeg synes generelt, at du bør overveje at trykke dit eget tøj, det er kun fedt at ingen andre har det samme som dig. D

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*
*
Website